Sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe, Juventus'un Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. İtalyan kaynaklara göre Fenerbahçe, Kostic’in menajeri Alessandro Lucci ile temasa geçti ve Juventus’a kiralama teklifi sundu. Görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve transferde Fenerbahçe’nin önde olduğu belirtiliyor.

Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti

Fenerbahçe, Filip Kostic İçin Devrede: Transferde Sıcak Gelişme

Galatasaray ile adı sıkça anılan Juventus'un Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic için bu sabah Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, sarı lacivertliler transfer yarışında bir adım öne geçmiş durumda.

Fenerbahçe Kostic İçin Önde

Haberde, Fenerbahçe'nin Filip Kostic'in transferi için Juventus ile kiralama ve satın alma opsiyonlu bir teklifte bulunduğu ve Juventus'un bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Fenerbahçeli yetkililerin, Sırp oyuncunun menajeri Alessandro Lucci ile de olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Kostic, Mourinho ile Görüşecek

Filip Kostic'in, Fenerbahçe'ye transferi öncesinde sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho ile görüşeceği ifade ediliyor. Kostic'in, Mourinho'nun planlarını dinledikten sonra kararını vereceği belirtiliyor.