Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan silahlı saldırı sonucu Feriye Gözüala hayatını kaybetti. İddiaya göre, Çetin G. isimli şahıs, sevgilisi H.G. ile yaşadığı tartışma sonrası iki kadına ateş açtı. Feriye Gözüala olay yerinde yaşamını yitirirken, H.G. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çetin G. ise olay sonrası intihar etti.

Tarsus’ta kan donduran bir cinayet işlendi. Feriye Gözüala, Çetin G.’nin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybederken, H.G. isimli kadın ise ağır yaralandı. Olayın ardından Çetin G. intihar etti. Cinayetin, H.G.'nin ayrılmak istemesi üzerine işlendiği öne sürüldü.

Olayın Detayları: Tartışma, Kavga ve Cinayet

Olay, Tarsus’un Yeni Mahallesi'nde işten çıkan kadınların servise binerken yaşandı. İddiaya göre Çetin G., sevgilisi olduğu öne sürülen H.G. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında araya giren Feriye Gözüala, Çetin G. tarafından vuruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. H.G. ise ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Çetin G., olaydan 100 metre uzaklaşarak intihar etti.

İbrahim Akın Konya Valisi oldu İbrahim Akın Konya Valisi oldu

Cinayetin Sebebi: Ayrılma İsteği

İddialara göre, Çetin G. ve H.G. üç yıl önce bir ilişkiye başlamıştı, ancak H.G. bir süre önce bu ilişkiyi sonlandırmak istedi. Olay günü de Çetin G., H.G.'yi barışmaya ikna etmek amacıyla iş yerine geldi ancak başarılı olamayınca tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce, Çetin G. yanında taşıdığı tabancayla önce Feriye Gözüala'yı, ardından H.G.'yi vurdu.

Feriye Gözüala'nın Cenazesi Toprağa Verildi

Feriye Gözüala'nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Tarsus'a getirildi. Gözüala, Tarsus Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrası Çamlıyayla Fakılar'da toprağa verildi. Ağır yaralı olan H.G.’nin tedavisi yoğun bakımda sürerken, intihar eden Çetin G.'nin de bugün toprağa verileceği öğrenildi.