Süper Lig’in 10. haftasında futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray - Beşiktaş derbisi bu akşam oynanacak. İki ezeli rakip, ligin zirvesine etki edecek bu dev maçta karşı karşıya gelecek. Peki, derbi ne zaman? İşte Galatasaray - Beşiktaş maçının detayları…

Derbi Ne Zaman?
Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray, bu akşam Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak ve mücadele RAMS Park’ta oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Derbi, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

2024 Ballon d'Or canlı izle! 2024 Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2024 Ballon d'Or canlı izle! 2024 Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray’da Derbi Öncesi Son Durum
Galatasaray’da dev derbi öncesi cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Ancak, Antalyaspor maçında sakatlanan İsmail Jakobs bu maçta forma giyemeyecek. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, bu önemli maça tam kadro hazır.

Beşiktaş’ta Derbi Öncesi Sakatlar
Beşiktaş’ta ise sakatlıklar derbi öncesinde can sıkıyor. Necip Uysal, Mert Günok, Gabriel Paulista, Milot Rashica ve Alex Oxlade-Chamberlain, sakatlıkları nedeniyle dev maçta yer alamayacak. Siyah-beyazlı ekipte Şenol Güneş, bu eksiklerle zorlu mücadeleye hazırlanıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın Muhtemel 11’leri
Galatasaray (Muhtemel 11): Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Sara, Yunus, Sallai, Icardi, Osimhen.

Beşiktaş (Muhtemel 11): Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Musrati, Gedson, Muçi, Rafa Silva, Semih, Immobile.