Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan bu dev derbi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Süper Lig’deki zirve mücadelesinde önemli bir yere sahip olan karşılaşmayı, sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok farklı ülkesinden de izlemek mümkün. Yurtdışında yaşayan Türk futbolseverler ve yabancı futbol izleyicileri, Galatasaray - Beşiktaş maçını şifresiz veren kanalları araştırıyor. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, GS - BJK derbisini şifresiz yayınlayan yabancı kanallar ve detaylar…

Galatasaray - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi, Türkiye’de yalnızca Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. 28 Ekim Pazartesi, RAMS Park’ta oynanacak olan bu dev karşılaşma, saat 20:00'de başlayacak. Maçın hakemi Arda Kardeşler olacak.

Galatasaray - Beşiktaş Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar

Galatasaray - Beşiktaş maçı, Türkiye dışında birçok ülkede de canlı olarak yayınlanacak. İşte, GS - BJK derbisini canlı yayınlayacak yabancı kanallar:

ART Motion Sport 1 HD
beIN Connect Canada
beIN Connect France
beIN Connect USA
beIN Sports France 2 HD
DigiTurk 4K UHD
ESPN 2 Africa
ESPN 4 Brazil HD
ESPN Mexico
MATCH! Futbol 3 HD
Neto TV
Sport TV1 Portugal HD
Sport+ Qazaqstan
SportKlub 1 Crna Gora HD
SportKlub 1 Hrvatska HD
SportKlub 1 Srbija HD
SportKlub 3 Slovenija
SuperSport 2 Albania HD

Galatasaray - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

BGL'de TOFAŞ'tan deplasman galibiyeti BGL'de TOFAŞ'tan deplasman galibiyeti

Derbi, 28 Ekim Pazartesi günü, Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak. Mücadele, Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Fransa, Kanada, Brezilya, Portekiz, Slovenya, Hırvatistan, Kazakistan ve birçok ülke de bu dev karşılaşmayı canlı yayınlayacak.