Sarı-kırmızılılarda büyük transfer harekatı başladı! Bayern Münih’ten Leon Goretzka ve Milan’dan Rafael Leao’yu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, iki dünya yıldızı için girişimlere başladı. Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız’ın paylaştığı bilgilere göre, Goretzka için son bir teklif yapılırken, Leao için de temaslar sürüyor.

Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

Galatasaray'ın Transfer Gelişmeleri: Goretzka ve Rafael Leao

Galatasaray, 2024 sezonunda kadrosunu güçlendirmek için orta saha ve kanat transfer çalışmalarına hızla devam ediyor. Sarı kırmızılıların transfer hedeflerinde dünya çapında iki önemli yıldız bulunuyor: Bayern Münih’in orta saha oyuncusu Leon Goretzka ve Milan’ın yıldız kanat oyuncusu Rafael Leao. Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, kulübün bu iki futbolcuya olan ilgisi hakkında çarpıcı bilgiler paylaştı.

Goretzka Transferinde Son Teklif Yapıldı

Eyüp Yıldız’ın açıklamalarına göre, Galatasaray, Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka için son bir teklif yaptı. Yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan Ocak ayı çıkış maddesi nedeniyle sarı kırmızılılar, Goretzka’yı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Yıldız, "Bayern Münih'ten Leon Goretzka için Ocak'ta çıkış maddesi olan son bir teklif yapmışız. Kabul ederse muhteşem olur." şeklinde konuştu.

Rafael Leao İçin Yoklama Yapıldı

Galatasaray’ın hedefinde olan bir diğer dünya yıldızı ise Milan forması giyen Rafael Leao. Yıldız futbolcu için de temaslar sağlandığını belirten Eyüp Yıldız, "Milan'dan Rafael Leao için yoklama yapılmış ama gelir mi bilmiyorum. Görüşmenin nasıl sonuçlandığını öğrenemedim. Umarım güzel bir gelişme olur." ifadelerini kullandı. Ancak bu transferin ne yönde sonuçlanacağı henüz belirsiz.

Goretzka ve Leao Transferlerinde Son Durum

Galatasaray, Goretzka ve Leao transferleri için önemli adımlar atmış olsa da her iki oyuncunun da geleceği, yapılacak resmi açıklamalarla netlik kazanacak. Taraftarlar, bu iki dünya yıldızının transferiyle ilgili güzel haberler beklerken, Galatasaray yönetimi, kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.