Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı

Galatasaray’da geleceği belirsiz olan Olimpiu Morutan, Serie B temsilcisi Pisa ile anlaştı. İstanbul'dan ayrılan Morutan, İtalya'da sağlık kontrolünden geçmek için yola çıktı. Transfer sürecinin son detayları burada!

Galatasaray'dan Olimpiu Morutan Ayrılıyor: Serie B Ekipleriyle Anlaştı

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Olimpiu Morutan'ın transfer görüşmeleri için İstanbul'dan ayrıldığı ve Serie B ekiplerinden Pisa ile anlaşma sağladığı öğrenildi. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun transferiyle ilgili detaylar belli oldu.

Morutan'ın Pisa ile Anlaşması

Sports Digitale'in haberine göre, Olimpiu Morutan'ın Serie B temsilcisi Pisa ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Galatasaray ve Pisa arasındaki görüşmelerde de anlaşma sağlandığı belirtildi. Morutan, transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolü için İstanbul'dan ayrılarak İtalya'ya gitti.

Transfer Süreci ve Beklentiler

Olimpiu Morutan'ın transferinin son detaylarının görüşülmesinin ardından sağlık kontrolünden geçmesi ve transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 2022-2023 sezonunda da Pisa'da kiralık olarak forma giymiş olan Morutan, Galatasaray'a 4 milyon 100 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Geçmiş Performansı

Olimpiu Morutan, Galatasaray'da beklenen performansı gösterememiş ve geleceği belirsizlik taşımıştı. Yeni takımında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.