Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki yolculuğu Young Boys karşısında sona erdi ve Kerem Demirbay maç sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Üzgün olduğunu belirten Demirbay, Avrupa Ligi’ne kalmanın ardından takımın hedeflerini ve moral durumunu açıkladı. İşte detaylar.

Thomas Reis: "Kazandığımız için mutluyuz" Thomas Reis: "Kazandığımız için mutluyuz"

Kerem Demirbay'dan Young Boys Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Maçın ardından Galatasaraylı futbolcu Kerem Demirbay, takımın durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Kerem Demirbay’ın Açıklamaları

“YOLUMUZA AVRUPA LİGİ'NDE DEVAM EDECEĞİZ”

Kerem Demirbay, yaşanan mağlubiyete üzüldüğünü belirterek şunları söyledi: “Öncelikle üzgünüz böyle bir maç geçirdiğimiz için. Şampiyonlar Ligi’ne giremedik, ülkemizi temsil edemedik ve Galatasaray’a yakışanı yapamadık. UEFA Avrupa Ligi’ne kaldık. Üzgünüz ama yolumuza devam. Futbol çok basit. 90 dakika sonra veya 120 dakika sonra ya yenilirsin ya kazanırsın. Bugün başaramadık, yakışanı yapamadık. Galatasaray için, camiamız için, ülkemiz için üzgünüm. Ne de olsa Avrupa Ligi’ne girdik ve Galatasarayımızı bize yakışır şekilde temsil etmek istiyoruz. Yolumuza devam edeceğiz.”

Galatasaray İçin Umutlu Mesaj
Demirbay, takım arkadaşlarına ve teknik ekibe olan saygısını dile getirerek, “Gabriel, Egehan, hocam, kaleci hepsi kardeşimdir. Saygım hepsine sonsuz. Burası Galatasaray, büyük futbolcular var, büyük karakterler var. Onlardan biri benim. Hiç kimseye bir hediyem yok. Çalışan alır, o kadar basit. Kendisine saygı duyuyorum, çok seviyorum kendisini. İyi bir çocuk. Enerjili, pozitif, saygılı. Çalışmaya devam.”