Victor Osimhen'in Galatasaray’a transferinin ardından Anderson Talisca'nın Galatasaray’a transfer olup olmayacağı da merak ediliyor. Transfer gündemindeki bu iki önemli isim hakkında son gelişmeler ve detaylar haberimizde.

Vali Yunus Sezer'den Gaziler Günü açıklaması   Vali Yunus Sezer'den Gaziler Günü açıklaması  

Victor Osimhen ve Anderson Talisca'nın Transfer Durumları: Galatasaray'a Gelecekler Mi?

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Victor Osimhen'in transfer detayları yavaş yavaş netleşiyor. Galatasaray'ın Osimhen'i devre arasında takımdan gönderip göndermeyeceği sorusu ise şimdiden futbolseverlerin merak konusu oldu. Transferin yankıları sürerken, Galatasaraylı taraftarlar Talisca'nın durumu hakkında da bilgi almak istiyor.

Talisca'nın Galatasaray'a Transferi

Anderson Talisca'nın Galatasaray'a transferi hakkında şu an için resmi bir açıklama bulunmuyor. Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Talisca'nın Galatasaray'a transferi hakkında detaylar, ilerleyen günlerde netlik kazanabilir.

Anderson Talisca Kimdir?

Anderson Souza Conceição, bilinen ismiyle Talisca, 1 Şubat 1994 tarihinde Brezilya'nın Feira de Santana, Bahia şehrinde doğdu. 1.91 metre boyundaki Talisca, ofansif orta saha oyuncusudur. Futbol kariyerine küçük yaşlarda başlamış olan Talisca, 2007 yılında Vasco da Gama takımında futbola adım attı. 2009-2013 yılları arasında Bahia'nın altyapısında görev aldı.

Beşiktaş Kariyeri

Talisca, 2013-2014 sezonunda Bahia ile profesyonel sözleşme imzaladı ve aynı sezon 30 maçta 4 gol kaydetti. 2014-2015 sezonunda Benfica'ya transfer oldu ve burada büyük bir çıkış yakalayarak, Brezilya futbolunun önemli yeteneklerinden biri haline geldi. 2016 yılında Beşiktaş'a kiralanan Talisca, burada 55 maçta 27 gol atarak büyük bir etki yarattı.

Diğer Kulüpler

Beşiktaş'taki başarılı performansının ardından Talisca, 2018 yılında Guangzhou Evergrande'ye kiralandı ve 2019 yılında bu takım ile sözleşme imzaladı. Günümüzde ise Guangzhou Evergrande'de futbol kariyerine devam etmektedir.

Galatasaray'ın Talisca İlgisi

Talisca'nın Galatasaray'a transfer olup olmayacağı konusundaki belirsizlik sürerken, futbolseverler ve spor medyası bu gelişmeleri yakından takip ediyor. İlgili transfer haberleri ve güncellemeler için bizi takipte kalın.