Türkiye'nin Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi maçı için geri sayım başladı. 6 Eylül Cuma günü saat 21:45'te başlayacak olan bu önemli karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçın saat ve yayın bilgileri ile aday kadrosu haberimizde.

Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki Galler ile oynayacağı ilk maç heyecanla bekleniyor. Türkiye'nin bu önemli karşılaşması hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman?

Galler-Türkiye maçı, 6 Eylül Cuma günü saat 21:45'te başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Bu önemli karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Milli Takımın Aday Kadrosu Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan 28 kişilik aday kadroda bazı oyuncular sakatlıkları nedeniyle yer almazken, bazı isimler ilk kez milli takıma çağrıldı. İşte aday kadrodaki isimler:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

İlk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen oyuncular arasında Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu bulunuyor.

Galler-Türkiye maçı, milli takımın uluslararası arenada gösterdiği performansı izlemek için büyük bir fırsat sunacak. Maçın heyecanını TRT 1 ekranlarından kaçırmayın!