Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yüzlerinden biri olan Beyzanur Ateş, hem yetenekleri hem de kişiliği ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yarışmaya iddialı bir giriş yapan Beyzanur, hem özgün tarifleri hem de stratejik yaklaşımı ile merak konusu oldu. Peki, Beyzanur Ateş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Beyzanur hakkında merak edilen tüm detaylar…

Beyzanur Ateş Kimdir?
Beyzanur Ateş, 22 yaşında ve aslen Sivaslıdır. Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Beyzanur, sağlık bakım teknisyeni olarak çalışıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının 1481. bölümüne iddialı bir giriş yapan Beyzanur, mutfaktaki yetenekleri ve özgün yemek tarifleri ile dikkat çekiyor.

Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli? Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli?

Beyzanur Ateş’in Gelinim Mutfakta’daki Performansı
Beyzanur, yarışmaya sözlüsünün halası Nermin ile birlikte katılarak dikkatleri üzerine çekti. Tüm kayınvalideleri etkileyerek her hafta 10 altın bileziğin sahibi olabileceklerine inandıklarını belirten Beyzanur, bu durumu stratejik bir yaklaşımla gündeme taşıdı. Yetenekleri ve hedefleri ile Gelinim Mutfakta yarışmasında öne çıkan isimlerden biri haline geldi.