Yardım kolilerinin dağıtılmasını Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak koordine ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Dr. Azak şu ifadelere yer verdi:

”Başkanımız Fatma Müjgan Demir’in öncülüğünde Hitit Üniversitesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı asistan hekimleri ve gönüllü üyelerimizin glütensiz mutfağımızda imal ettiği ürünleri; Adıyaman, Afşin, Elbistan, Kahramanmaraş, Malatya, Hatay, İskenderun, Dörtyol,   Gaziantep ve  Osmaniye’de yaşayan  depremzede kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. İmal edilen glütensiz mantı ve eriştelerin yanında çeşitli firmalardan temin ettiğimiz hepsi glütensiz gofret, simit, poaça, kek, kraker, çıtır top, çıtır gevrek ve makarnaları da yardım kolilerimize ekliyoruz.  Ayrıca Konya Karatay Halk Ekmek Ekmek Müdürü Erdem Paşa ile yakın temas halinde deprem bölgelerine glütensiz ekmek göndermeye devam ediyoruz. Gösterdiği yakın ilgi ve özverili çalışmalar için Sayın Erdem Paşa ve personeline teşekkür ediyoruz.  İlimize gelen depremzede çölyaklı ailelerle de iletişim halindeyiz. Elimizden geldiğince onlara da destek oluyoruz.

Antibiyotik zehir olmasın Antibiyotik zehir olmasın

YARDIM KOLİLERİ BİREYSEL DESTEKLERLE KARŞILANIYOR

Mutfağımızda gönüllü olarak çalışan üyelerimiz ve Asistan Doktor arkadaşlarıma ve özellikle onları yönlendiren kıymetli hocamız Prof. Dr. Derya Akbıyık’a tüm yönetim kurulumuz olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Yardım kolilerimizin hazırlanmasında ve Afşin’e ulaşmasında destek olan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Barış ve kurum personeli dernek üyemiz Hakan Çekiş’e de teşekkür ediyoruz. Yardım kolilerimizi dernek imkanlarımızın yeteri kadar olmaması nedeniyle gönüllü arkadaşlarımızın katkılarıyla hazırlıyoruz. Destek olan  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”.