Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı

Yaz aylarında birçok sanatçı yeni şarkılarını dinleyicileriyle buluşturuyor. Genç yetenek Gökçe Gökçen de bu isimler arasında yer alıyor. İlk teklisi ile dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisini kazanan Gökçen, ikinci teklisi "Yok"u müzikseverlerle paylaştı. Şarkının söz ve müziği Gökçen’e aitken, düzenlemesi Alişan Göksu tarafından yapıldı.

Yaz aylarında sanatçılar şarkılarını buluşturuyor.Gökçe Gökçen'de bu isimlerden biri oldu. İlk teklisi ile dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisini kazanan genç yetenek Gökçe Gökçen , ikinci teklisi Yok'u müzikseverlerle buluşturdu.Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının düzenlemesini bir önceki şarkısında olduğu gibi Alişan Göksu üstlendi.

Başarılı sanatçı geçtiğimiz günlerde gazeteciler ile yaptığı söyleşide  "90'ların tınısını anımsatan bir sound ile çıkış yaptınız neler söylemek istersiniz? sorusuna " Böyle şarkıları okumak bana keyif veriyor. 90'ları okurken yaşamak önemli. Sevenlerimin desteğiyle daha iyi şarkılar gelecek." dedi.

Yaz aylarında müzikseverlerle buluşan Gökçe Gökçen, ikinci teklisi "Yok" ile büyük beğeni topladı. Sözü ve müziği kendisine ait olan bu şarkının düzenlemesini Alişan Göksu üstlendi. 90'ların tınısını taşıyan bu yeni tekli, dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. Gökçe Gökçen’in başarısı, müzikseverlerin desteğiyle daha da yükselecek gibi görünüyor. Sanatçının gelecek projeleri merakla bekleniyor.

Kaynak: igf