TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, 26 Ekim 2024 Cumartesi akşamı 150. bölümüyle izleyicileri ekran başına topladı. Merakla beklenen yeni bölüm, yayınlanmasının hemen ardından internete yüklendi. Gönül Dağı dizisinin bu bölümünü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için tek parça full izleme linki haberimizde yer alıyor. İşte 150. bölüm izleme detayları...

On binlerce tıbbi ilaç ve uyuşturucu madde 'Gümrük'e takıldı! On binlerce tıbbi ilaç ve uyuşturucu madde 'Gümrük'e takıldı!

Gönül Dağı 149. Bölümde Neler Oldu?
Önceki bölümde Taner, İrfan ve ailesinin kaza geçirdiği haberini alır almaz hastaneye koşar. İrfan ve Kader ameliyata alınmıştır, ancak İrfan’ın hayatta kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusudur. Ramazan ve Behçet, Asuman’ı tekrar sunucu yapması için yapımcıyı ikna etmeye çalışır fakat yapımcı başka biriyle anlaşmıştır. Elif ve Cemile arasındaki kırgınlık ise hastanede son bulur. Kenan’ın ameliyat masasındaki başarısızlığı, dizinin izleyicilerini derin bir dram ile baş başa bırakır.

Gönül Dağı Oyuncu Kadrosu
Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden uyarlanan Gönül Dağı, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı dizide, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi usta oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Gönül Dağı Yeni Bölüm İzle - Tek Parça Full İzleme Linki
TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 150. bölümünü tek parça ve full olarak izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Yeni bölümde yaşanan gelişmeleri kaçırmamak için linke göz atmayı unutmayın!

Gönül Dağı Yeni Bölüm İzle