Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Gönül Dağı, 5. sezonuyla bu akşam TRT 1’de geri dönüyor. Fragmanı büyük ilgi gören dizinin yeni bölümleri, sürükleyici olaylarla dolu. Sevilen oyuncular Berk Atan, Hazal Çağlar ve Ferdi Sancar’ın başrollerde olduğu Gönül Dağı, 5. sezonun ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısında olacak.

Gönül Dağı 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Yeni Sezon Bu Akşam Mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, izleyicilerin merakla beklediği 5. sezonuyla geri dönüyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 142. bölümde sezon finali yapan dizi, 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

Gönül Dağı 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Gönül Dağı’nın yeni sezonu 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak. Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin sloganı, "Mezarı içinde taşıyana, mezar gerekmez Ciritçi Abdullah... Kefeni ruhuna biçene, kefen gerekmez..." şeklinde oldu. Bu etkileyici fragman, yeni sezonun da büyük bir ilgiyle izleneceğinin sinyallerini verdi.

Gönül Dağı 142. Bölüm Özeti

Dizinin önceki sezonda, özellikle amca oğulları ve kızların, birinci sınıfı bitiren çocukların karnelerini görmek için sabırsızlanmaları ve Gülsüm Öğretmen'in velilere unutulmaz bir ders vermesi dikkat çekmişti. Selma'nın baş dönmeleri ve durumu Taner'den gizlemesi, izleyicilerde merak uyandırdı. Ayrıca, erken doğum yapan Elif ve bebeğinin durumu, hastane koridorunda çaresiz bekleyen karakterler için kritik bir an olmuştu. Zahide ve çocuklarının yurtdışından dönmesi ise sabırsızlıkla beklenmişti.

Gönül Dağı 5. Sezon Oyuncuları

Gönül Dağı'nın yeni sezonunda sevilen oyuncu kadrosu şu şekilde:

Berk Atan – Taner
Gülsim Ali – Dilek
Hazal Çağlar – Asuman
Melis Sevinç – Selma Çiçek
Semih Ertürk – Veysel Kaya
Nazlı Pınar Kaya – Cemile Kaya
Ecem Özkaya – Zahide Kaya Arslan
Cihat Süvarioğlu – Ramazan
Ege Aydan – Münir Başkan
Ali Düşenkalkar – Muammer
Erdal Cindoruk – Hüseyin Kaya
Feyza Işık – Döndü Kaya
Ferdi Sancar – Dolmuşçu Sefer
Zümre Meğreli – Elif
Eser Eyüboğlu – Selami Ferses

Gönül Dağı'nın Yeni Sezonuyla Neler Bekleniyor?

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gönül Dağı, yine etkileyici senaryosuyla Cumartesi akşamlarını renklendirecek. Sevilen karakterlerin yaşadığı olaylar, sıcak Anadolu hikayeleri ve sürükleyici diyaloglarla Gönül Dağı, bu sezon da adından sıkça söz ettirecek.

Gönül Dağı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Her hafta Cumartesi akşamları saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, yeni sezonda da izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam edecek.

Heyecanla beklenen Gönül Dağı’nın 5. sezonu bu akşam başlıyor!