Çocuklarınızı internette yalnız bırakmayın! Onları nasıl koruyabilirsiniz? Çocuklarınızı internette yalnız bırakmayın! Onları nasıl koruyabilirsiniz?

Google, Flights hizmetinde yapacağı değişikliklerle hem en iyi hem de en ucuz uçuşları bir arada gösterecek. Böylelikle kullanıcılar daha kısa sürede en iyi uçuşa erişebilecekler.  Google, uygun fiyatlı uçuşları bulma aracı olan Flights (Uçuşlar) özelliği için yeni düzenlemeler yapıyor. Google Flights, şu anda test edilen yeni güncellemesiyle  uçuşlar farklı kategorilere göre ayırt edebilecek.   
Webtekno’nun haberine göre, bu değişikliklerle birlikte en iyi uçuşlar ile en ucuz uçuşlar arasında ayrım yapmak kolaylaşacak. Hizmet, normalde varsayılan olarak kullanıcılara seyahatleri için “en iyi” uçuş seçeneklerini gösteriyordu. Bunlar; daha az aktarmalı, tercih edilen kalkış zamanına uygun, makul fiyatlı uçuşlardı.    

‘EN UCUZ’ VE ‘EN İYİ’ UÇUŞLAR ÖNE ÇIKACAK
Yeni test edilen ara yüz en ucuz fiyatları görmeyi basitleştirmiş olacak. Google Flights’ın arayüzüne eklenen iki bölüm, “En İyi” ve “En Ucuz” olarak uçuşları sınıflandırıyor. Buna göre en ucuz ve direkt uçuşlar bir arada gösterilecek.     
Direkt olarak hizmetin arayüzüne entegre edilecek özellik, deneme aşamasında bulunurken yakında herkes tarafından erişilebilir olacak.

Editör: Hacı Odabaş