Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

Çorum'un amatör kulüplerinden Gülabibeyspor'da  Genel Kaptanlık görevine Serkan Çağılgan getirildi. 
Geçtiğimiz sezon Gülabibeyspor forması altında başarılı maçlara imza atan Çağılgan, tüm amatör spor camiası tarafından efendi kişiliğiyle bilinen bir isim. Kulüp Asbakanı  Niyazi Bulut, gelecek sezon yapılanmasına yönelik çalışmalarına devam ettiklerini ve bu bağlamda da Serkan Çağılgan'ı bu göreve getirdiklerini ifade etti. Bulut, Serkan Çağılgan'ın futbol camiasında saygın  bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek,"Yeni sezon yapılanmamız çercevesinde Çorum amatör futbol camiasının yakından tanıdığı Serkan Çağılgan ile anlaşmış bulunmaktayız.Kendisiyle yeni sezonda  önemli işlere imza atacağımıza  inancımız tam. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
Bulut ayrıca, gelecek sezon öncesi önemli isimlerle görüşmelerinin devam ettiğini ifade ederek, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.
"HER ZAMAN SAYGIDAN YANA OLDUM"
Gülabibeyspor'un yeni Genel Kaptanı Serkan Çağılgan, aldığı sorumluluğun farkında olduğunu söyledi. Aktıf futbol hayatı boyunca sevgi ve saygıyı her zaman ön planda tuttuğuna dikkat çeken Çağılgan, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
"Büyük bir tutku ile bağlı olduğum amatör Futbol kariyerime veda etme zamanı geldi. Artık sahalarda aktıf olarak görev almayacağım. 
Sahalarda geçirdiğim yıllar boyunca her zaman bana destek olan öncelikle aileme ,
beraber ter döktüğümüz vakit geçirdigimiz takım arkadaşlarıma, üzerimde emeği olan hocalarıma ve  tümyoneticilerime herkese sonsuz teşekkür ederim.
Futbol bana sadece spor değil güzel dostluklar anılar ve hikayeler biriktirdi. 
Bu yolculukta her zaman sporun, sevgi saygı ve sportmenlik olduğunu savundum.
Bundan sonraki süreçte saha içerisinde  ve dışında  tecrübe ettiğim ve biriktirdiklerimi elimden geldiğince paylaşma vaktim oldu. Şimdi yeni bir göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim.Amatör Futbolun başka sahnesinde görüşmek üzere herkese saygılarımla"