Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçen imkânsız bir aşk hikayesi olan Güzel Aşklar Diyarı dizisi, 23 Eylül’deki ilk bölümünden itibaren ilgi toplasa da reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadı. Yapımcıların aldığı kararla, dizi 6. bölümüyle final yapacak. Peki, Güzel Aşklar Diyarı neden sona eriyor?

Güzel Aşklar Diyarı Final mi Yapıyor? Dizinin Yayın Hayatına Veda Etme Nedeni

29 Ekim İzmir elektrik kesintisi: Elektrikler ne zaman gelecek? 29 Ekim İzmir elektrik kesintisi: Elektrikler ne zaman gelecek?

Güçlü oyuncu kadrosu ve Kapadokya'nın doğal güzellikleriyle dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı, düşük reyting oranları nedeniyle beklenenden erken final kararı aldı. Dizi severler için sürpriz bir gelişme olan bu karar, izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, reytinglerde beklenilen seviyelere ulaşılamadığı için dizi sona erdirildi.

Güzel Aşklar Diyarı Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi, genç bir kadın olan Deniz’in hayatının aşkı Arhan’ı bulmak için yaşadığı şehri terk edip Kapadokya’ya gitmesiyle başlıyor. Deniz, burada kendisini bir dizi gizem ve gerilim dolu olayın içinde buluyor. İlk tanıtım filmiyle bile izleyicilerin ilgisini çeken dizi, sinematografik kalitesi ve çarpıcı manzaralarıyla dikkat çekiyordu.

Güzel Aşklar Diyarı Son Bölümde Neler Olacak?

Güzel Aşklar Diyarı, bu akşam yayımlanacak olan 6. bölümü ile final yaparak sevenlerine veda edecek. Dizi severler, final bölümünde Deniz ve Arhan’ın imkânsız aşk hikayesinin nasıl sona ereceğini merakla bekliyor.