Şimdi önünde Bodrumspor var.

Kırmızı-Siyahlılar, kendi sahasında oynadığı maçta Boluspor'u 2-0 mağlup eden Bodrumspor ile 20 Mayıs Pazartesi günü ilk maçı kendi sahasında oynayacak. İkinci maç ise 4 gün sonra Bodrum'da.

Serkan Özbalta ve öğrencileri bu maçı geçmeleri halinde Sakaryaspor ile final oynayacak. Ahlatcı Çorum Fk'nın finale adını yazdırması için öncelikle Bodrum engelini aşması gerekiyor.

Peki, bunu yapabilecek güçe sahip mi?

Hiç kuşkusuz evet...

"Tribünde başkan var"

Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü'nün başkanı Oğuzhan Yalçın, ülkemizdeki en genç kulüp başkalarından.

Daha önceki kulüp başkanı Murat Yıldırım' un bırakacağı yönündeki açıklamasının ardından hemen harekete geçen Kulüp Başkanı Yalçın, "Şimdi ne olacak"  sorusuna fırsat bile vermeden bayrağı devraldı.İkili ilişkileri sayesinde kulübe çok önemli mali destekler sağlayan Yalçın, gelinen noktada en büyük pay sahipleri listesinde hiç kuşkusuz birinci sırada.

Uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Yalçın, aslında tüm ülkeye bir şeyi de kanıtlamış oldu. O da, futbolun futbol aklıyla yönetilmesi gerçeği. Takımı başarıdan başarıya taşıyan genç başkan, tüm bunlar yetmezmiş gibi Kocaelispor maçında tellerin üzerine çıktı ve amigolarla birlikte tezahürat yaptı.

Türkiye'de kaç kulüp başkanı böyle bir eylem sergiler bilmiyoruz ama, genç başkan konusuna çok hakim. Her adımıyla bunu kanıtlıyor gibi.

"Özlenen tablo"

1980 ve 1990'lı yıllarda Çorumspor'un maçları için ilçelerden otobüs ve minibüslerle taraftar taşınırdı. Ahlatcı Çorum Fk'nın dün Kocaelispor ile oynadığı maçta da aynı görüntüler yaşandı.Alaca, Osmancık, Sungurlu ve Mecitözü Belediyeleri Çorum'da oyanan maçı izlemek için gelenlere güzellik yapıp araç tahsis ettiler. Ne diyelim? Bizce çok güzel haraketler bunlar.

Kaynak: Yayla Haber