9 Ağustos'ta başlayacak olan lig öncesi 3 isimle yollarını ayıran ve teknik direktör Serkan Özbalta ile yola devam kararı alan Çorum FK, bu sezon 20 takımdan oluşan bir ligde mücadele edecek. İstanbulspor, Pendik, F. Karagümrük, Esenler Erok, Ümraniyespor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Iğdır FK, Amed, Yeni Malatyaspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, Boluspor, Adanaspor, Bandırmaspor, Şanlıurfaspor, Erzurumspor ve Manisaspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek. Kırmızı-Siyahlılar, birçok deplasmana havayoluyla gitse bile takım otobüsünün maçın oynanacağı deplasmana gitmek zorunluluğu var. 19 deplasmana gidecek olan Çorum FK, tüm seyahatlerini karayoluyla gerçekleştirmiş olsa yapacağı mesafe tam 21.558 kilometre.

Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü

EN UZAK IĞDIR

Çorum FK'nın en uzak deplasmanı ise ligin yeni takımı Iğdır FK olacak. İki kardeş takım birbirleriyle oynayacakları maçlar için gidiş dönüş tam 1892 km yol yapacaklar. Çorum FK'nın en yakın deplasmanları ise Başkent'te oynayacağı Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçları olacak. Çorum FK, bu iki deplasman için gidiş geliş toplam bin km yol yapacak.

Kaynak: Yayla Haber