Çorum FK Haberleri

Çorum FK haberleri ve güncel Çorum FK gelişmeleri, Çorum FK ile ilgili tüm video, Çorum FK fotoğrafları ve Çorum FK haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri sitemizde


Spor

Çorum Futbol Kulübü altyapı antrenör ekibine tecrübeli bir isim daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim değişikliği sonrası Asbaşkan ve Altyapı...

Spor

Çorum FK, 2024-2025 sezonunda 1. Lig'de mücadele edecek ekipler arasında yer alıyor. Transfermarkt verilerine göre, 1. Lig'in en değerli 11....

Spor

2024-2025 sezonunda 1. Lig'de ikimizi temsil edecek olan Çorum FK'da '19' numaralı formayı Çorumlu genç futbolcu Mustafa Emre Yalçınkaya giyecek.

Spor

Çorum FK, ligin ilk karşılaşması olan Ümraniyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor

Çorum Futbol Kulübü’nden ayrılan Gökhan Karadeniz, 2 lig ekiplerinden Serik Belediyespor ile anlaştı.

Spor

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Amedspor ve Şanlıurfaspor taraftar grupları bir araya gelerek aralarında önceki dönemlerde yaşanan husumeti sona erdirdi.

Spor

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Yeni Malatyaspor, TFF’den haklarının dondurularak 1. Ligden çekilmek istemiş fakat TFF’ye sunduğu bu teklif reddedilmişti.

Spor

Çorum Futbol Kulübü futlbolcularından Mertcan Aşçı, önçapraz bağlarından ameliyat oldu.

Güncel

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Gençlerbirliği,Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo’yla 2 yıllık anlaşmaya imza attı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk arasında, önümüzdeki üç sezon boyunca Trendyol Süper Lig ve Çorum FK'nın da mücadele edeceği Trendyol...

Spor

Çorum FK, orta sahaya Durel Avanou transferinin ardından Nalepa ile yolları ayıracağı öğrenildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'in ilk 5 haftasında oynanacak müsabakaların programını açıkladı.

Spor

İÇorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Ankaragücü, Kayseri kampını tamamladı.

Güncel

Çorum Futbol Kulübü'nde transfer çalışmaları devam ediyor.

Spor

Çorum FK'nın yeni stoperi Kadir Seven,  sosyal medya hesabından Annesi ve Lara Topal isimli kullanıcıların mesajlarını paylaşarak transferinin gerçekleştiğini duyurdu.

Spor

Çorum FK, lig öncesi ikinci hazırlık maçını Sivasspor ile yapacak.

Spor

Çorum FK'nı  ligdeki rakiplerinden Sakaryaspor'un yeni transferi Mustafa Pektemek sözleşme imzalayarak resmen yeşil siyahlı takıma katıldı.

Spor

Çorum FK, ligin ilk maçında karşı karşıya geleceği Ümraniyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Spor

Çorum FK'nın Ligdeki rakiplerinden Adanaspor, 39 yaşındaki teknik direktör Sol Bamba'nın takımın başına getirildiği duyuruldu.

Güncel

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden  Sakaryaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.