Osmancık Haberleri

osmancık haberleri ve güncel osmancık gelişmeleri, osmancık ile ilgili tüm video, osmancık fotoğrafları ve osmancık haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri sitemizde


Osmancık

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı için “İlelebet Cumhuriyet” marşı eşliğinde klip hazırladı. 

Osmancık

Ülkü Ocakları Osmancık İlçe Başkanı Bayram Çakır, Yüce Türk Milleti'nin mübarek kanlarıyla kurduğu ve yine kanlarıyla yaşattığı Cumhuriyetimizin 100. yılına...

Osmancık

Halk Bankası Osmancık Şubesi ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu işbirliğinde ‘Damlaya Damlaya Göl Olur Kumbaram Geleceğim Olur' kampanyası başlatıldı. 

Osmancık

Osmancık Osmangazi İlkokulu Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine okul öğretmen ve öğrencileri ile birlikte klip hazırladı.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde tarım arazisinde çıkan anız yangınının rüzgarın da etkisi ile hurdalığa sıçraması üzerine onlarca tavuk telef oldu.

Osmancık

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile ilçe kırmızı beyaza büründü. 

Osmancık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Cumhuriyetimizin ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Osmancık

Çorum un Osmancık ilçesinde öğrenciler vücutları ile "100. Yıl Sonsuza Kadar" koreografisi oluşturdu.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde, traktör ile elektrikli motosikletin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Osmancık

Çorum Belediyesi Osmancık ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Osmancık Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ve Osmancık Tevfik İleri Kız Anadolu...

Osmancık

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı oldu. 

Osmancık

Osmancıklı öğrenciler Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile düzenlenen Anıtkabir ziyaretine katıldı. 

Osmancık

Osmancık Devlet Hastanesi’ne atanan Genel Cerrahi Uzmanı görevine başladı. 

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında "Yüzüncü yılda Yüz Eser" temalı resim sergisinin açılışı yapıldı.

Osmancık

Osmancık Eğitimciler Birliği Sendikası ilçe Başkanlığında değişim yaşandı. Osmancık Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Temsilcisi Osmancık Meslek Lisesi Müdürü...

Osmancık

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Osmancık

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi bu yıl da 30 Eylül - 8 Ekim tarihlerinde Samsun'da düzenlenen Tüyap Kitap Fuarına katıldı.

Osmancık

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

Osmancık

Türkiye genelinde kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Osmancık’ta da çeşitli etkinlikler ve ziyaretler düzenlendi.