Angelina Jolie ve Haluk Bilginer’in başrolünü paylaştığı ‘Maria’ filmi, Venedik Film Festivali'nde büyük bir etkinlikte gösterildi. Ancak, Bilginer’in galaya katılmaması dikkat çekti. Jolie'nin kırmızı halı performansı ve Bilginer’in eksikliği hakkında tüm bilgiler...

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile Başrolü Paylaştığı Filmin Galasına Katılmadı

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü paylaştığı "Maria" filminin Venedik Film Festivali'ndeki galasına katılmadı. Jolie, festivalin kırmızı halısında sarı saçlarıyla ve şıklığıyla dikkat çekti.

Haluk Bilginer Galada Yoktu

Haluk Bilginer, "Maria" filminde Angelina Jolie ile birlikte başrolü paylaşmasına rağmen, filmin galasında ve basın toplantısında yer almadı. Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotel Sokratis Onassis’i canlandırdı. Ancak, eski eşi Zuhal Olcay ile oynadığı "Kel Diva" oyununun Avrupa turnesi hazırlığı nedeniyle galaya katılamadı.

Angelina Jolie'nin Kırmızı Halı Performansı

"Maria" filminin galası, 81. Venedik Film Festivali'nde büyük ilgi gördü. Angelina Jolie, festivalin kırmızı halısında sarı saçları ve şık kıyafetiyle göz kamaştırdı. Jolie'nin galadaki etkileyici görünümü, festivalin dikkat çeken anlarından biri oldu.

"Kel Diva" Avrupa Turnesi

Bursa’da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı Bursa’da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı buluşturan "Kel Diva" oyununun Avrupa turnesi 14 Eylül'de Duisburg'da başlayacak. Turne, 15 Eylül Frankfurt, 17 Eylül Berlin, 18 Eylül Stuttgart, 19 Eylül Mannheim ve 21 Eylül Paris'te devam edecek. Bu turne, Bilginer'in film galasından neden uzak kaldığını açıklıyor.

Haluk Bilginer'in ve Angelina Jolie'nin performansları, "Maria" filmini uluslararası alanda öne çıkaran önemli unsurlar olarak değerlendiriliyor. Festivalde yaşanan bu gelişmeler, film dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor.