Komedyen ve oyuncu Hasan Can Kaya, halasının vefat ettiğini duyurdu. "Konuşanlar" programıyla tanınan Kaya, halasının acı haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Kaya, Instagram hesabında yaptığı duygusal açıklamada, halasının daha önce programına da katıldığını belirterek, onu "pazarlıkçı hala" olarak tanıyan takipçilerine veda mesajı iletti.

Hasan Can Kaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce programıma da ziyarete gelen hatta ‘pazarlıkçı hala’ olarak viral olan, her daim neşeli, herkesin yanında, hep mücadele eden, hep güçlü, hiç şikayet etmemiş, aman dememiş, yaşadığı kötülüklere bir gün bile ağlamamış, dünyalar tatlısı halamı kaybettik... Yaşadığı gibi aniden, kimseye eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden gitti bu dünyadan... Seni çok seviyoruz halacım.”

Kaya’nın halasının vefatı, sosyal medyada takipçileri ve sevenleri arasında üzüntüyle karşılandı. "Konuşanlar" programında da sık sık ailesiyle ilgili esprilere yer veren Kaya, halasına olan sevgisini ve ona duyduğu saygıyı bu paylaşımıyla bir kez daha ifade etti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’dan 19 Eylül Gaziler Günü açıklaması AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’dan 19 Eylül Gaziler Günü açıklaması

Hasan Can Kaya’ya başsağlığı mesajları yağarken, ünlü komedyenin hayranları da bu zor gününde yanında olduklarını belirtti.

Hasan Can