Hitit Üniversitesi, topluma hizmet faaliyetleri kapsamında Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile önemli bir işbirliğine imza attı. Emeklilere yönelik gerçekleştirilecek eğitim ve faaliyetleri kapsayan bu protokol, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Tök tarafından imzalandı. Bu işbirliği ile emeklilerin sosyal ve eğitsel ihtiyaçlarına yönelik çeşitli projeler hayata geçirilecek.

Hitit Üniversitesi, topluma hizmet faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak devam ediyor. Bu noktada Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile emeklilere yönelik gerçekleştirilmesi planlanan eğitim ve faaliyetleri kapsayan yeni bir işbirliğine gidildi.

Protokol, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Tök tarafından imzalandı. Protokol ile emeklilere yönelik ortak çalışmalar, projeler ve programlar hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Tök, yapılan işbirliğinin önemine değinerek emeklilere yönelik yapılan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Mustafa Koçak, Çorum Valisi Zülkif Dağlı'yı Ziyaret Etti Prof. Dr. Mustafa Koçak, Çorum Valisi Zülkif Dağlı'yı Ziyaret Etti

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise üniversite olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Şehrin dinamikleriyle ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi önemsediklerini ifade eden Rektör Öztürk, “Topluma hizmet bağlamında şehrimizin dinamikleriyle ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir işbirliği olarak Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Ömer Tök ile emeklilerimize yönelik çeşitli eğitim ve faaliyetleri içeren protokolümüzü imzaladık. Hayırlara vesile olsun.” dedi.

Hitit Üniversitesi ve Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü, emeklilere yönelik eğitim ve faaliyetlerin hayata geçirilmesini amaçlıyor. Bu işbirliği, emeklilerin sosyal ve eğitsel ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir adım olacak. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum SGK İl Müdürü Ömer Tök, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, topluma hizmet bağlamında önemli bir projeye imza attıklarını ifade ettiler. Bu işbirliği, emeklilere yönelik çeşitli programlar ve projelerle onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi