Hülya Avşar, sosyal medya üzerinden Demet Özdemir’i heyecanla beklenen tenis turnuvasına davet etti. 2 Ekim’de Bodrum’da gerçekleşecek olan bu özel etkinlikte Demet Özdemir’in yer alıp almayacağı büyük bir merak konusu. Davetin ardından Özdemir’in nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden ilgi odağı oldu.

Hülya Avşar'dan Tenis Turnuvası İçin Özel Davet

Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü oyuncu Demet Özdemir'i 2 Ekim'de Bodrum'da gerçekleşecek Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası'na davet etti. Avşar, "Demetcim, seni turnuvada görmek beni çok mutlu eder" diyerek, Özdemir'i etkinliğe katılmaya teşvik etti.

Demet Özdemir'den Turnuva Yanıtı

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de oyuncu arkadaşı Birand Tunca ile görüntülenen Demet Özdemir'in tenis kıyafetiyle dikkat çekmesi, tenis tutkusunu gözler önüne serdi. Özdemir, gazetecilere "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna, "Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım" yanıtını verdi.

2 Ekim'de Bodrum'da Ne Olacak?

Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, 2 Ekim'de Bodrum'da düzenlenecek ve tenis severler için büyük bir etkinlik olacak. Demet Özdemir'in bu davete nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.