CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Feza Piroğlu Ünaldı'nın kızı Hülya Ünaldı, düzenlenen görkemli bir törenle hayatını Doktor Muhlis Cülüc ile birleştirdi. Çorum’da düzenlenen düğün törenine siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhteşem Düğün Töreni
5 Eylül 2024 tarihinde Çorum'daki Güleryüz Düğün Salonları'nda gerçekleştirilen düğün ve kına töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Saat 19.00’da başlayan törende, CHP Çorum İl Başkan Yardımcısı Feza Piroğlu ve Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli Zihni Ünaldı'nın kızları Paramedik Hülya Ünaldı, hayatını aslen Mersinli olan Ayşe ve Eyüp Cülüc'ün oğulları Doktor Muhlis Cülüc ile birleştirdi.

Düğüne Kimler Katıldı?
Düğün törenine Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş Taşar, Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül, CHP ilçe başkanları ile Ünaldı ve Cülüc ailelerinin dostları ve davetliler katıldı.Törene katılan siyasetçiler ve yakın akrabalar, genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Tören boyunca davetliler hem eğlendiler hem de genç çifti tebrik ettiler.

Kestel kötü kokular ile burun buruna Kestel kötü kokular ile burun buruna

Mersin'de İkinci Bir Tören
Çift için yalnızca Çorum'da değil, damadın memleketi Mersin'de de ayrı bir düğün töreni düzenlendi. 8 Eylül 2024 Pazar günü (bugün) Mersin Turşucu Baba Düğün Salonu'nda düzenlenen törende, Cülüc ailesinin yakınları da genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Ordu’da görev yapan Hülya ve Muhlis Cülüc çifti, hem Çorum'da hem de Mersin'de düzenlenen bu iki ayrı törenle hayatlarını birleştirirken, dostları ve ailelerinin mutluluğuna tanıklık etti.

Genç Çifte Mutluluklar
Düğün töreni, davetlilerin genç çifte iyi dileklerini iletmesi ve eğlenceli anlarla dolu geçti. Ünaldı ve Cülüc ailelerinin bu mutlu günlerinde yanlarında olan konuklar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli bir zaman geçirdi. Hülya ve Muhlis Cülüc çiftine, ortak yaşamlarında mutluluklar diliyoruz.