Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Adayı İbrahim Doğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Adayı İbrahim Doğan, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve ışığında Cumhuriyetimizin 101. Yılını kutlamaktayız.

Cumhuriyet, kahraman milletimizin, dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti, fedakarlığı ve muhteşem mücadelesiyle kazandığı Kurtuluş Savaşının en önemli kazanımıdır.  

Bütün imkansızlıklara rağmen tek vücut olup eşsiz bir mücadele örneği gösteren yüce milletimizin, sarsılmaz bir irade ile bağımsızlık uğruna hayatını ortaya koyarak elde ettiği büyük zaferin, ilk günkü canlılığıyla bizleri kucaklamalıdır. 

Türkiye'nin en büyük Barut Fabrikası Çorum'da faaliyete başlıyor! Türkiye'nin en büyük Barut Fabrikası Çorum'da faaliyete başlıyor!

29 Ekim 1923 tarihi diriliş ve yükselişin eşiğidir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşman unsurlarına karşı verdiği kararlı ve onurlu mücadeleyle, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla göstermiştir.

Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın tüm zor şartlar altında çalışan şoför camiasına ve yüce Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini niyaz ederim” dedi.