İçişleri Eski Bakanı Osman Güneş, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı ziyaret etti. Vali Dağlı ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Güneş, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Dağlı ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Vali Dağlı, Osman Güneş'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İçişleri Eski Bakanı Osman Güneş'i makamında ağırladı. Osman Güneş'in ziyareti, Valilik Şeref Defteri'ni imzalaması ve Vali Dağlı ile gerçekleştirdiği görüşme, Valilik makamında samimi bir atmosferde geçti. Vali Dağlı, Osman Güneş'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu tür ziyaretlerin Çorum'un ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Osman Güneş'in ziyareti, Çorum'da memnuniyetle karşılandı ve Valilik makamında sıcak bir karşılama ile son buldu.

Kaynak: Yayla Haber