Iğdır Futbol Kulübü, Bundesliga 2. Lig takımlarından Duisburg'da forma giyen tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ahmet Engin'i renklerine bağladı. Kulüp yönetimi, Ahmet Engin ile 2 yıllık bir anlaşmaya vardıklarını duyurarak, "Yeni transferimiz Ahmet Engin'e 'kulübümüze hoş geldin' diyor, yeşil beyazlı formamız ile başarılar diliyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ahmet Engin ile 2 yıllık anlaşAlagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, Bundesliga 2. Lig takımlarından Duisburg'da forma giyen Ahmet Engin'i transfer etti. kulüpten yapılan açıklamada, "Ailemize hoşgeldin Ahmet Engin. Takımımız, Bundesliga 2. Lig takımlarından Duisburg forması giyen Ahmet Engin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Yeni transferimiz Ahmet Engin'e 'kulübümüze hoş geldin' diyor, yeşil beyazlı formamız ile başarılar diliyoruz" İfadeleri kullanıldı.

Ahmet Engin'in Iğdır Futbol Kulübü'ne transferi, kulüp için önemli bir adım olarak görülüyor. Bundesliga 2. Lig'den gelen tecrübeli oyuncu, takımın sağ kanadına güç katacak ve performansıyla taraftarların gönlünde taht kuracak. Iğdır Futbol Kulübü, Ahmet Engin ile birlikte yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Taraftarlar, Ahmet Engin'in yeşil beyazlı forma altında göstereceği performansı merakla bekliyor.

Editör: Merve Kayış