İl Milli Eğitim Müdür Cemil Çağlar, Müdür Yardımcısı Cihan Türkmen, Şube Müdürü Müslim Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak ile birlikte Belediye Başkanı Şerif Arslan'ı ziyaret ederek, bir süre görüştüler. Başkan Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. 

Çorum'da yağış nedeniyle kontrolden çıkan tıra otomobil çarptı: 5 yaralı Çorum'da yağış nedeniyle kontrolden çıkan tıra otomobil çarptı: 5 yaralı

İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, ayrıca okul müdürleri toplantısına katılarak, okullarla ilgili istişarelerde bulundu. Alaca Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret eden Çağlar, inşaat çalışmaları devam eden Sakarya Ortaokulunda da incelemelerde bulundu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Çağlar, Alaca ziyaretleri kapsamında Sakarya ortaokulu İnşaatı, Öğretmenevi, Bilim ve Sanat Merkezi, Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi, Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi ve Pansiyonunu ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretlerde 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”  vb. konular görüşüldü.