İlayda Alişan, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan isimlerden biri. 26 Şubat 1996’da dünyaya gelen oyuncu, şu anda 28 yaşında. Hem yer aldığı projeler hem de özel hayatıyla gündemde olan Alişan, ekranların sevilen yüzlerinden biri.

İlayda Alişan Kaç Yaşında ve Kimdir?
Televizyon ekranlarının popüler isimlerinden biri olan İlayda Alişan, hem kariyeri hem de özel hayatıyla adından söz ettiren bir oyuncudur. Başarılı oyuncu hakkında en çok merak edilen soruların başında İlayda Alişan’ın yaşı geliyor.

İlayda Alişan Kaç Yaşında?
İlayda Alişan, 26 Şubat 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibarıyla 28 yaşında olan oyuncu, Balık burcudur.

İlayda Alişan Kimdir?
İlayda Alişan, kariyerine reklam filmleriyle başlamış ve kısa sürede dizi sektöründe adından söz ettiren bir oyuncu olmuştur. İstanbul Behçet Kemal Çağlar Anadolu Lisesi’nde eğitim gören İlayda, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde moda tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyeri ise babasının bir arkadaşı tarafından habersizce ajansa kaydettirilmesiyle başlamıştır.

İlayda Alişan, 2011 yılında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim adlı dizide ilk kez ekran karşısına geçmiştir. Daha sonra Bana Sevmeyi Anlat, Çukur, Kırmızı Oda gibi popüler yapımlarda yer alarak büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Şu anda ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde Lara Eyüboğlu karakterini canlandırmaktadır.

İlayda Alişan’ın Oynadığı Diziler ve Filmler
Başarılı oyuncu, hem televizyon dizilerinde hem de dijital platformlarda önemli yapımlarda yer almıştır:

Bir Çocuk Sevdim (2011)
Gönül Hırsızı (2013)
Çukur (2019)
Masumiyet (2021)
Seversin (2022)
Ateş Kuşları (2023-Günümüz)

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Dijital platformlarda ise Hakan Muhafız, İyi Adamın 10 Günü, Kötü Adamın 10 Günü gibi projelerde boy göstermiştir.