Gökhan Türkmen, bu akşam Bursalılarla buluşacak Gökhan Türkmen, bu akşam Bursalılarla buluşacak

"İnci Taneleri"nin 18. Bölümünde Duygu Yüklü Karşılaşmalar ve Büyük Hesaplaşmalar

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 10 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 18. bölümüyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Azem’in, yıllar sonra kızı Nehir ile karşılaşması, bölümün en dikkat çeken sahnesi oldu. Ancak baba-kız buluşması, beklenenin aksine Nehir’in öfkesinin dinmediğini gözler önüne serdi. Nehir, evlilik hazırlıkları yaparken, babasını düğününe davet etmeyerek kırgınlığını sürdürdü. İzleyiciler, Nehir’in babasını affedip affetmeyeceğini merakla bekliyor.

Diğer tarafta, Dilber, Zahir'in saldırısı sonrası büyük bir şok yaşarken, çaresizce Azem’e sığındı. Azem, Dilber’i korumakla kalmadı, ona verdiği nasihatlerle de destek oldu. Bölüm boyunca Dilber’in, Azem’den aldığı bu destekle zor günleri atlatmaya çalışması dikkat çekti.

Piraye ise bölümde Azem’e olan öfkesini bir kez daha dışa vurdu. Kafası karışık olan Piraye, Azem’in katil olmadığını iddia ettiği sahnede izleyicilere gerilim dolu anlar yaşattı. Kızı Ayça’nın sınav telaşıyla eski günlerine dönmeye çalışan Azem ve Piraye arasında ise duygusal bir yüzleşme gerçekleşti. Piraye, hem kızını koruma içgüdüsüyle hem de Azem’e karşı beslediği duygularla bir karar vermek zorunda kaldı.

Yeni bölümleriyle heyecanı artıran İnci Taneleri, her Perşembe saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.