Beşiktaş’ın transferdeki hızı durmak bilmiyor! Siyah-beyazlı ekip, Benfica'nın yıldızı Joao Mario’yu kadrosuna katmak üzere İstanbul’a getirdi. Sağlık kontrolünden geçecek olan Mario, Beşiktaş’ın bu sezonki hedefleri için önemli bir katkı sağlayacak. Transferin detaylarına ve gelişmeleri haberimizde.

Beşiktaş, Joao Mario'nun Transferi İçin Benfica ile Anlaştı!

Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefleyen Beşiktaş, transfer döneminin son günlerinde önemli bir hamle yaptı. Siyah-Beyazlılar, Benfica'nın yıldız futbolcusu Joao Mario'nun transferi için anlaşmaya vardı. Portekizli 10 numara, bugün İstanbul'a getirilecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Joao Mario'nun Transfer Detayları

Beşiktaş, Benfica ile Joao Mario'nun transferi konusunda anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Siyah-Beyazlı formayı giymek için resmi sözleşmeyi imzalayacak. Portekizli oyuncunun Benfica ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Joao Mario'nun Performansı

Geçen sezon Benfica'da 51 maçta görev alan Joao Mario, 9 gol ve 4 asistle dikkat çekti. Orta sahada her iki kanatta ve merkezde hücuma dönük oynayabilen Mario, geçen sezon gösterdiği performansla futbolseverlerin beğenisini kazandı. Bu sezon ise şu ana kadar ligde iki maçta forma giydi.

Uluslararası Başarılar

Joao Mario, milli formayla Avrupa Futbol Şampiyonası ve UEFA Uluslar Ligi şampiyonlukları yaşadı. Portekizli futbolcu, milli takım formasıyla toplam 56 maça çıktı ve 2 gol attı.

Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı

Beşiktaş'ın transfer hamlesi, taraftarlar ve futbol camiası tarafından merakla bekleniyor. Joao Mario'nun İstanbul'a gelişi ve sağlık kontrolü sonrası imza töreninin detayları için bizi takip etmeye devam edin.