İtalyan basını, Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in Galatasaray ile yapacağı olası transferle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Corriere dello Sport, yıldız oyuncunun Galatasaray’dan alacağı maaş ve Napoli ile yaptığı yeni sözleşme detaylarına yer verdi.

Victor Osimhen'in Maaşı: Galatasaray Karşılayacak

Habere göre, Galatasaray, Victor Osimhen'in maaşının tamamını karşılayacak. İtalyan gazetesinin iddiasına göre, Sarı-Kırmızılılar yıldız golcünün yıllık 11 milyon euro olan maaşını ödeyecek.

Napoli ile Yapılan Yeni Sözleşme Detayları

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Osimhen’in Napoli ile yaptığı yeni sözleşme de dikkat çekiyor. Gazeteye göre, Nijeryalı forvetin serbest kalma bedeli Ocak 2025'ten itibaren 130 milyon eurodan 75 milyon euroya düşecek. Bu madde, sadece İtalyan kulüpleri dışındaki tüm takımlar için geçerli olacak. Ayrıca, Osimhen'in sözleşmesi şu an 2026 yılında sona eriyor, ancak Napoli, oyuncuyu gelecek yaza kadar satmazsa, kulüp sözleşmeyi tek taraflı olarak 2027 yılına kadar uzatabilecek.

Victor Osimhen'in 2023-24 Sezonu Performansı

25 yaşındaki Nijeryalı forvet, 2023-24 sezonunda Napoli formasıyla 32 maça çıkarak 17 gol ve 4 asist ile etkili bir performans sergiledi. Galatasaray'ın bu transferle uluslararası çapta büyük ses getirmesi bekleniyor.