Jurassic Park serisinin uzun süredir beklenen devam filmi 'Jurassic World Rebirth'ten ilk görüntüler geldi. Steven Spielberg'ün ilk filmiyle başlayan serinin bu yeni halkasında Scarlett Johansson başrolde. Gareth Edwards'ın yönetmenliğindeki bu film, 2025'te vizyona girmeye hazırlanıyor.

Jurassic Park Serisinin Yeni Filmi "Jurassic World Rebirth"ten İlk Kare Yayınlandı!

Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında! Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında!

Jurassic Park serisinin merakla beklenen yeni filmi "Jurassic World Rebirth"'ten ilk kareler yayınlandı. Steven Spielberg'ün 1993'te vizyona giren ilk filmiyle başladığı bu ikonik serinin devamı, uzun yıllar sonra geri dönüyor.

"Jurassic World Rebirth" Filminin Detayları

Yönetmen: Gareth Edwards
Başrol: Scarlett Johansson
Oyuncu Kadrosu: Jonathan Bailey, Mahershala Ali

Filmin, "Jurassic World Dominion"'da yaşanan olaylardan yaklaşık 5 yıl sonrasını konu alacağı belirtiliyor. Scarlett Johansson'ın başrolünde olduğu bu yapım, dinozorlarla insan yaşamının yeniden şekillendiği bir dünyayı keşfedecek.

"Jurassic World Rebirth", 2 Temmuz 2025'te sinemalarda olacak. Filmle ilgili daha fazla detay ve görsellerin ilerleyen dönemde açıklanması bekleniyor. Şimdiden hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratmış olan bu yeni film, Jurassic Park serisinin tarihindeki yerini sağlamlaştıracak gibi görünüyor.