Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleriyle etkili iletişim ve işbirliği ile koordinasyonunu sağlamak, kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanarak aidiyet duygularını geliştirmek, suçu meydana gelmeden önlemek, meydana gelen olaylardan genel kolluğun en seri şekilde bilgisinin olmasını sağlamak, devam eden olaylara etkin ve zamanında müdahale ederek olay yerindeki delilleri sağlıklı şekilde muhafaza ederek genel kolluğa teslimini sağlamak amacıyla uygulanan “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN)” ilimizde aktif bir şekilde uygulanıyor.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, KAAN uygulamasında başarı gösteren genel kolluk ve özel güvenlik görevlilerini Valilik makamında kabul etti.

Vali Dağlı, KAAN uygulamasının etkin ve verimli kullanımında ve kamu güvenliğinin korunmasında göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini başarı/teşekkür belgesi ile ödüllendirerek, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Çorum Belediyesi'nden 3 Bin 740 Öğrenciye 3.7 Milyon TL Kırtasiye Yardımı Çorum Belediyesi'nden 3 Bin 740 Öğrenciye 3.7 Milyon TL Kırtasiye Yardımı

KAAN uygulamasında, etkili iletişim ve güçlü işbirliğinin önemine değinen Vali Dağlı, uygulamanın aktif ve verimli olarak kullanılması sayesinde asayiş olaylarına en kısa sürede müdahale edilmesinin sağlandığını ve birçok olayın suç meydana gelmeden önlendiği belirtti.

Kaynak: Yayla Haber