Çorumlu yazar ve şair Rasim Kavlak, çok sayıda kitabı okuyucusu ile buluşturdu.

Bir kitabı bitirip diğerine başlayan Rasim Kavlak, kendisine özel olarak 3 şiir kitabı, 1 roman kitabı çıkarmanın yanı sıra 11 adet antolojiye imza attı. 20 şiirlik bir de albüm çıkartan Rasim Kavlak, ayrıca dizi filmlerde figüranlık yapıyor. Şimdi ise 12. Antolojisinin hazırlığını yapan Rasim Kavlak, önümüzdeki günlerde 2. Romanını da okuyucuları ile buluşturacak.

Son yıllarda bazı ozan ve sanatçılar da Rasim Kavlak’ın şiirlerini bestelemeye başladı.

ŞİİR KİTAPLARI SANAT KOKUYOR

Gençlik çağlarından beri şiirler yazan Rasim Kavlak bugüne kadar kendisine özel olarak 3 şiir kitabı bastırdı.

Birbirinden kıymetli şiirlerle süslediği kitaplarını okuyucunun beğenisine sunan Rasim Kavlak, doğa, sevgi, insan ilişkileri, toplum gibi birçok konuda eserler ortaya koymuş.

“Kalemin Söz Yaşları”, “Sabah Güneşi” ve “Yeşeren Beyaz” adlı kitapları okuyucunun beğenisine sunan Kavlak’ın, “Sırlı Bahçe'nin Gizli Aşkları” adlı roman kitabı da raflardaki yerini aldı.

Rasim Kavlak, diğer ozan ve şair arkadaşları ile birlikte 11 ayrı antolojide yer aldı.

Çorum Valiliği’nin çıkartmış olduğu Çorumlu Yazarlar, Ozanlar ve Şairler Antolojisinde (Sözden Dizeye), Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu Çorumlu Şairler Antolojisinde, Konya’da yayınlanan “Cendere” Şiir Antolojisinde, “Meşale” Şiir Antolojisinde, Murat Aksoy’un yayınlamış olduğu “Özden Söze” ve “Yankı” isimli antolojilerde, ”Kan Çiçekleri” ve “Cendere 3” antolojilerinde şiirleri yayınlandı. Kavlak’ın Çorumlu yazar Ali Akkaya’nın derlediği “Köylerimiz” adlı kitapta da yazı ve şiirleri yer aldı.

YENİ KİTAPLAR YOLDA

Rasim Kavlak şimdi ise “Bir Hikaye” adlı roman kitabının hazırlığını yapıyor. Kavlak’ın yer aldığı “Kalemlerin Buluşması” adlı 12. Antoloji ise önümüzdeki günlerde okuyucu ile buluşacak.

Çorumlu şair ve yazar Rasim Kavlak, Türk edebiyatına ve sanat hayatına kazandırdığı eserlerle dikkat çekerken, son yıllarda bazı ozan ve sanatçılar, Kavlak’a ait eserleri bestelemeye başladı.

RASİM KAVLAK KİMDİR?

Rasim Kavlak, 1961 yılında Çorum Merkez Çobandivan Köyü’nde doğdu. Şiir yazmaya 1973 yılında başladı. Boş zamanlarında halk eğitimlerine katıldı. Karakalem, guaş boya, yağlıboya, suluboya, resim kurslarının yanı sıra emlak danışmanlığı, arıcılık, aromalı bitki yetiştiriciliği, ağaç oymacılığı kurslarına katıldı ve sertifikalar aldı. Behsat Ç. adlı dizide 11 bölüm figüranlık da yapan Rasim Kavlak, ‘Unutma Beni’ dizisinde 2 bölüm, ‘Yeniden Başla’ dizisinde 1 bölüm, son olarak da ‘Ankara Kalesinde Son Harfiyat’ filminde misafir oyuncu olarak oynadı.

Sanatçı ve sanat severleri buluşturan etkinlik Sanatçı ve sanat severleri buluşturan etkinlik

1990’da Almanya’da Hürriyet gazetesinin düzenlediği şiir yarışmasında derece alan Kavlak, sanat yaşantısını birtakım ödüllerle süsledi.