Karacaköy Muhtarı Salih Biçer ile kardeşi Adem Biçer’in sahibi olduğu Karaca Tandır Kebap Salonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Bir süredir Çepni Mahallesi İnkılap Sokak Numara 11 (Sobacılar Arastası girişi) adresinde hizmet vermeye başlayan Karaca Tandır Kebap Salonu’nun açılışı bugün gerçekleştirildi.

Törene CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, MHP Çorum İl Başkanı M. İhsan Çıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, önceki dönem Çorum Belediye Başkanı Av. Muzaffer Külcü, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Çorum Oto Tamirciler, Makine Kurulum ve Onarımcıları, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun,  Çorum Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Yücel Şahin, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Zanaatkarlar Küçük Sanayi sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yüklenici firma Par Plastik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi İrfan Yaşar, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Murat Erdem,  Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaş, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yılmaz Kılcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca, Namsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Namlı, mahalle ve köy muhtarları, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Okunun duanın ardından işyerinin açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından kesildi.

Törene katılan davetlilere tandın kebap ikramında da bulunuldu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından da günün anısına işyeri sahiplerinden Salih Biçer’e bir adet tablo hediye edilirken, İşletme sahipleri Salih ve Adem Biçer kardeşler, açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Kaynak: Yayla Haber