ATV’nin güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Karadut, beklenmeyen bir gelişmeyle final kararı aldı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı dizi, istenen reyting başarısını yakalayamayınca izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor. Peki, Karadut dizisi ne zaman final yapıyor ve final kararı neden alındı?

Karadut Dizisi Final Yapıyor!

Kasım ara tatili ne zaman? 2024 MEB 1. Dönem tatil takvimi Kasım ara tatili ne zaman? 2024 MEB 1. Dönem tatil takvimi

Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı, Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği ve TİMS&B yapım imzasıyla ekrana gelen Karadut, altıncı bölümde final yapma kararı aldı. Dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, reytinglerde beklenen sonuçlara ulaşamayan Karadut için son bölümü yayınlama kararı aldı. Böylece dizi, kısa sürede ekran macerasını noktalayacak.

Karadut Dizisinin Konusu Nedir?

*Aşk, ilişkiler ve aile bağlarına dair bir hikaye anlatan Karadut, Zuhal Erdem’in (İrem Helvacıoğlu) yaşadığı dönüşümü konu alıyor. Karanlıktan aydınlığa doğru uzanan bu yolculuk, Zuhal’in hayatını ve sevdiklerini nasıl etkilediğini gösteriyor.

Altıncı bölümüyle final yapacak olan Karadut, izleyicilere farklı bir aşk hikayesi sundu ancak istenen reyting başarısına ulaşamaması nedeniyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.