Karaman'da trafik kazaları maalesef ki sıkça rastlanan olaylardan biri haline geldi. Özellikle Hacıcelal Mahallesi'ndeki 100. Yıl Bulvarı, bugün yine acı bir kaza haberiyle gündeme geldi. İ.G. yönetimindeki sürat motoru ile H.K. idaresindeki otomobilin çarpıştığı olayda, motor sürücüsü ağır yaralandı. Kazanın detayları ve görgü tanıklarının ifadeleri ise yürek burktu.

Karaman’da otomobil ile sürat motorunun çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Hacıcelal Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan kontrollü kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.G’nin kullandığı 70 ABS 356 plakalı sürat motoru ile H.K. idaresindeki 70 DA 606 plakalı Tofaş marka otomobil kontrollü kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere savrularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürat motorunun sürücüsü İ.G. ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Karaman'daki bu üzücü trafik kazası, hem sürücülerin hem de yerel yönetimlerin trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Her ne kadar yaralı sürat motoru sürücüsü hızla hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmış olsa da, bu tür kazaların önüne geçilmesi için gerekli tüm tedbirlerin artırılması büyük önem taşımaktadır. Trafik kazalarının minimize edilmesi, hepimizin ortak sorumluluğudur.

Konya’da otomobilin motor kısmına giren yavru köpeği itfaiye kurtardı Konya’da otomobilin motor kısmına giren yavru köpeği itfaiye kurtardı

Kaynak: iha