Karamürsel’den İzmit’e Hareket Eden Otobüste Cinayet: Enes Yiğithan Toraman Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinden İzmit’e gitmek üzere hareket eden bir halk otobüsünde korkunç bir cinayet işlendi. Olay, 10 Ekim 2024 akşamı saat 21.00 sularında meydana geldi. Karamürsel Terminalinden hareket eden otobüs, jandarma bölgesinde durduruldu. Otobüse en son binen bir yolcu, yanındaki bıçakla diğer yolcu Enes Yiğithan Toraman’ı boğazından ve birkaç yerinden bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.

İlk Müdahale Yetersiz Kaldı

Olay yerine hızla intikal eden emniyet güçleri ve 112 sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Ancak, Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan Enes Yiğithan Toraman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Toraman’ın Karamürsel Alp Türbesi’nin yakınında bir spor ayakkabı mağazası sahibi olduğu öğrenildi.

Saldırganın Aranması Devam Ediyor

Husumetlisini sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren şahıs adliyeye sevk edildi Husumetlisini sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Olayın ardından Karamürsel Emniyet ekipleri, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Halk otobüsündeki güvenlik kameraları ve çevre esnafların kameraları incelenerek saldırganın kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Yolcuların ifadelerine göre saldırgan, esmer, zayıf ve uzun boylu biri olarak tarif edildi.

Emniyet ekiplerinin çalışmaları sürerken, olay, Karamürsel ve çevresinde büyük üzüntü yarattı.