Yıl boyunca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 43 kurs açıldı. Bu kurslara 633 kadın ve 245 erkek olmak üzere toplam 878 kursiyer katıldı.

El sanatları ve giyim kurslarında kursiyerler tarafından yapılan ürünlerin görücüye çıktığı sergi Belediye Kültür Sitesinde yapıldı. Serginin açılışına Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy, Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, İlçe Emniyet Amiri Çağatay Özyılmaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Samet Ak, Belediye Başkan Yardımcısı Saim Küçüksemerci, Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Halk Eğitim Müdürü Murat Çelik, Hastahane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Özel İdare Müdürü Esra Çınar, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şirin Çelik, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Mal Müdürü Cemal Abay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Kazım Karabıyık, ve çok sayıda katılımcı katıldı. Açılış kurdelesi Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy ve Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli tarafından kesildi. Kaymakam Furkan Aksoy açılış konuşmasında Kargı Bezi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sergi 2 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık kaldı.

Kargı'da müstakil bir evde çıkan yangın hızlı müdahale ile büyümeden söndürüldü Kargı'da müstakil bir evde çıkan yangın hızlı müdahale ile büyümeden söndürüldü