Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde şok edici detaylar ortaya çıkmaya başladı. 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin’in boynunda boğulma izleri ve bacağında kırık tespit edildi. Soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı ve olay gününe ait silinen telefon kayıtları mercek altına alındı.

Gündoğdu: “Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek, tek birer onur abidemizdir” Gündoğdu: “Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek, tek birer onur abidemizdir”

Narin Güran’ın Acı Sonu: Nasıl Bulundu ve Ölüm Nedeni Ne?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, Türkiye'yi yasa boğan bir şekilde 19 gün sonra ölü bulundu. Küçük Narin’in cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde üzeri taşlarla gizlenmiş halde bulundu.

Narin Güran Nerede Bulundu?

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu anı şu sözlerle açıkladı: “Narin Güran, en son üzerinde görüldüğü kıyafetleriyle birlikte dere kenarında, bir çuval içinde sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Ceset, çuval içinde derenin kenarına bırakılmış ve üzeri taşlar ve dallarla kapatılarak gizlenmeye çalışılmıştır.”

Narin’in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemi için morga götürüldü.

Narin Güran’ın Ölüm Nedeni

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ön otopsi sonucunda, Narin’in ölümüne dair şu bulgular ortaya çıktı:

Narin'in boynunda boğulma izleri bulundu.
Sol bacağında kırık olduğu tespit edildi.
Cansız bedeni 15 gün boyunca suda kalmış olduğu belirlendi.

Soruşturmanın Seyri

Soruşturma kapsamında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklu amcasının eşinin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki kişilerin birçoğunun olayla ilgili telefon ve mesaj kayıtlarını sildiği tespit edildi. Ancak babanın telefonunda herhangi bir silme işlemi yapılmadığı öğrenildi.

Narin’in tutuklanan amcasına ait araçta, küçük kızın DNA izlerine rastlandı. Tutuklu amca şu ana kadar suçlamaları reddetse de soruşturma geniş çaplı devam ediyor.

Kesin Ölüm Nedeni İçin Beklenen Rapor

Narin Güran’ın kesin ölüm nedenine dair ayrıntılı otopsi raporu, Diyarbakır ve İstanbul Adli Tıp Kurumları’nda yapılacak detaylı incelemeler sonrasında 15 gün içinde açıklanacak.

Bu trajik olay, Türkiye’de büyük bir yankı uyandırdı ve adaletin yerini bulması için soruşturma titizlikle yürütülüyor.