19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, Narin’in cesedi köye 3 km mesafede bir dere yatağında bulundu. Ünlü gazeteci Emrullah Erdinç, olayın akılalmaz detaylarını paylaştı. Peki Narin’i kim öldürdü? İşte detaylar.

Narin Güran Nerede Bulundu? Ünlü Gazeteci Gerçekleri Açıkladı

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bulundu. Tüm Türkiye’nin konuştuğu bu olayda, Narin’in nerede bulunduğu ve ölümüne dair ayrıntılar ünlü gazeteci Emrullah Erdinç tarafından açıklandı.

Narin Güran Nerede Bulundu?

8 yaşındaki küçük Narin’in cansız bedeni, köylerine yaklaşık 3 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde, bir çuval içinde bulundu. Melek kızımızın acı haberi, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Aynı dere yatağında daha önce pembe bir terlik bulunmuş, ancak ailesi terliğin Narin’e ait olmadığını söylemişti.

Narin’i Kim Öldürdü?

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, ilk gözaltına alınan kişi amcası Salim Güran oldu. Amcanın aracında Narin’e ait DNA izleri bulunduğu tespit edildi. Ancak şu an için Narin’in tam olarak kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü kesinlik kazanmadı. Soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

DNA Örnekleri Eşleşti

Amca Salim Güran’ın tutuklanmasına yol açan önemli delillerden biri, aracında Narin’e ait DNA izlerinin bulunması oldu. Araç daha detaylı kriminal incelemeler yapılmak üzere Van’a gönderildi. Aracın yan koltuğunun sökülmesi dikkat çeken detaylardan biri oldu ve olayla ilgili daha derin incelemeler yapılıyor.

Salim Güran Kimdir?

Hudutlarla mücadele sürüyor Hudutlarla mücadele sürüyor

Salim Güran, Tavşantepe Mahallesi’nde muhtar olarak görev yapıyordu. Narin’in kaybolmasının ardından gözler, amcası Salim Güran’a çevrildi. Şu anda soruşturma kapsamında gözaltına alınan Salim Güran’ın tutukluluğu devam ederken, Narin’in ölümüne dair tüm detaylar aydınlatılmaya çalışılıyor.