Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Vahit Kayrıcı’nın ziyaretinde; MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İl Ocak Başkanı Orhan Tosik, MHP İlçe Başkanı Bekir Yarbaşı, İlçe Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte çok sayıda partili hazır bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, “Canla başla çalışıp Dodurga belediyemizi üç hilalle taçlandırdınız. Sizleri kutluyorum. Allah ilçemiz için hep birlikte güzel çalışmalar yapmayı nasip etsin. Seçimden önce de söylediğim gibi, başkanımızın yapacağı projelerde yanındayım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım. Sizler birlik ve beraberlik içinde Dodurgamıza sahip çıkın, bizler de sizin daima yanınızda olmaya hazırız. Sizleri tekrardan kutluyorum” Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.
Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, Milletvekili Vahit Kayrıcı ve beraberindekilere nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.