Kayseri’de çeşitli suçlardan 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, bahçede halının altında saklanırken yakalandı.

Otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu hamile kadın hayatını kaybetti Otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu hamile kadın hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Kentte bir adrese yapılan operasyonda; hakkında ‘hırsızlık’, ‘kasten yaralama’, ‘basit yaralama’ ve ‘hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçlarından toplamda 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.H.T. (35) ikametin bahçesinde bulunan halının altında saklanırken yakalandı. İşlemleri tamamlanan H.H.T. cezaevine teslim edildi.

Kayseri'de gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, polis ekiplerinin suçluların yakalanmasına yönelik kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Hakkında 10 yıl 8 ay hapis cezası bulunan H.H.T.'nin yakalanması, suçluların adalet önüne çıkarılması açısından önemli bir adım oldu. Bu olay, güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları ve vatandaşların işbirliği sayesinde mümkün oldu.

Kaynak: iha