08-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploieşti şehrinde düzenlenen 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda Türkiye, en çok madalya kazanan ülke olarak büyük bir başarı elde etti. Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü’nden Fatma Maraşlı ve Kutay Tek, Avrupa ikinciliği kazanarak Türkiye’nin başarısına önemli katkıda bulundu.

Romanya’nın Ploieşti şehrinde düzenlenen Avrupa Gençlik Şampiyonası’nı en çok madalya kazanarak birinci bitirenTürkiye Milli Takımı’na Kayserili sporcular, iki Avrupa ikinciliği ile destek verdi.

Galatasaray'lı Taylan Antalyalı’nın yeni takımı belli oldu! Galatasaray'lı Taylan Antalyalı’nın yeni takımı belli oldu!

08-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploieşti şehrinde düzenlenen 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası, 38 ülkenin katılımı ile yapıldı. Şampiyonayı en çok madalya alarak Türkiye birinci olarak tamamladı. Milli takımda yer alan Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü Milli sporcuları bu önemli şampiyonada iki gümüş madalya kazandı.

Klasik Yay U21 Karışık Takım Kategorisinde Fatma Maraşlı Avrupa ikincisi olurken, Klasik Yay U21 Erkek Takım Kategorisinde yarışan Kutay Tek yine Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Milli sporcuları ve Milli Takım Antrenörü Emre Çömez’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Romanya'nın Ploieşti şehrinde düzenlenen 2024 Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda, Türkiye Milli Takımı büyük bir başarı elde ederek en çok madalya kazanan ülke oldu. Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü’nden Fatma Maraşlı ve Kutay Tek’in Avrupa ikinciliği kazandığı bu önemli organizasyonda, Türkiye’nin spor alanındaki üstün başarısı bir kez daha gözler önüne serildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, milli sporcuları ve antrenör Emre Çömez’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: iha