Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, Ayşe Kamer Aytekin'e sorulan 100 bin liralık soru, Aleksey Leonov'un 1965'teki ilk başarıları hakkında bilgi veriyordu. Yarışmadaki sorunun cevabı ve Leonov’un tarihi anı hakkında merak edilenler haberimizde.

Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında! Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında!

Kim Milyoner Olmak İster'de 100 Bin Liralık Sorunun Cevabı: Aleksey Leonov'un 1965'teki İlk Başarısı

Kim Milyoner Olmak İster’de 100 Bin Liralık Sorunun Yanıtı Açıklandı

ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de, 1 Eylül 2024 Pazar günü yayınlanan bölümde yarışmacı Ayşe Kamer Aytekin’e yöneltilen 100 bin liralık sorunun cevabı merak konusu oldu. Sunuculuğunu Kenan İmirzalioğlu'nun üstlendiği programda, sorunun yanıtı büyük ilgi gördü.

Aleksey Leonov, 1965'te Hangisini Yapan İlk İnsan Oldu?

Yarışmada Ayşe Kamer Aytekin’e sorulan soru şu şekildeydi:

Aleksey Leonov, 1965'te hangisini yapan ilk insandır?

A) Aracından çıkıp uzayda yürüyen
B) Ay'a ayak basan
C) Uzaya çıkan
D) Dünyanın yörüngesinde tur atan

Doğru Cevap: A) Aracından çıkıp uzayda yürüyen

Ayşe Kamer Aytekin Kimdir?

Ayşe Kamer Aytekin, 21 yaşında, Karabük doğumlu ve şu an Ankara’da yaşıyor. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümünde eğitimine devam eden Ayşe Hanım, yarışmadan kazanacağı ödülle eğitim hayatına yatırım yapmayı planlıyor.

Kim Milyoner Olmak İster, her Pazar saat 20:00’de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta da program, ilgi çekici sorularla ve heyecan dolu anlarla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam etti.