Kenan İmirzalıoğlu, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasına 5 yıllık sunuculuk serüveninin ardından veda etti. İmirzalıoğlu’nun ayrılığı sonrası sunuculuk koltuğuna ünlü oyuncu Oktay Kaynarca oturacak. Kenan Işık’ın mirasını devralan İmirzalıoğlu’nun vedası, yarışmanın takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, Oktay Kaynarca’nın sunuculuk performansı merakla bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e Veda Etti! Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının son 5 yıldır sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 5 ayın ardından yarışmaya veda etti. İmirzalıoğlu'nun yeni sezonda sunucu koltuğunda olmayacağı açıklanırken, yerine gelecek isim de belli oldu.

Kısa süre önce hayatını kaybeden usta oyuncu Kenan Işık'ın sunumuyla hafızalara kazınan yarışmada, bir kez daha sunucu değişikliği yaşandı. İmirzalıoğlu'nun yerine geçecek isim ise başarılı oyuncu Oktay Kaynarca oldu.

Oktay Kaynarca Sunucu Koltuğunda

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yaz boyunca farklı yarışma programlarında sunuculuk deneyimi yaşayarak bu alana ısındı. Şimdi ise Kim Milyoner Olmak İster? programında sunuculuk görevine devam edecek. Kaynarca'nın sunumuyla yarışmanın yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu’ndan boşalan sunucu koltuğuna Kaynarca'nın gelmesi, izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.

Adalet Bakanlığı 300 açıktan, 400 icra müdür ve yardımcısı alacak Adalet Bakanlığı 300 açıktan, 400 icra müdür ve yardımcısı alacak

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında uzun yıllardır başarılı bir sunuculuk performansı sergileyen Kenan İmirzalıoğlu, programa veda ederken, yerini deneyimli oyuncu Oktay Kaynarca alacak. Kaynarca’nın sunumu ile yarışma, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.