Ekonomi

Kış Hazırlıkları: Turşu Kurmanın Maliyeti 500 TL

Kış hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, turşu kurma sezonu da başladı. Kayseri’de pazarcılık yapan Ali Ergül, 4 kişilik bir aile için turşu kurmanın maliyetinin 500 TL’ye kadar çıktığını belirtti. Pazara çıkan vatandaşlar, acur, domates ve salatalık gibi malzemelerle turşularını kurmaya başlarken, Ergül vatandaşları taze malzeme alımı konusunda uyarıyor.

Abone Ol

Kayseri’de pazarcılık yapan Ali Ergül, kış aylarının yaklaşmasıyla vatandaşların turşularını kurmaya başladıklarını söyleyerek, "4 kişilik bir aile için kurulacak turşunun maliyeti 500 TL’yi buluyor" dedi.

Kış aylarının yaklaşmasıyla vatandaşlar hazırlıklarını...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }